Stel je voor, wakker worden in een zonnige en bloemrijke tuin, omgeven door de rust van de natuur en de geur van het grootste zoutwatermeer van Europa, het Grevelingenmeer. B&B Herkingen biedt gasten de kans om te verblijven in hun comfortabele tuinkamer, compleet met een eigen badkamer, douche en toilet. De accommodatie is geschikt voor twee personen. Bij deze B&B ontwaak je samen met de natuur.  

Gastheer van de Grevelingen

Voor degenen die graag wandelen en de GR5-route verkennen, is B&B Herkingen de perfecte tussenstop. Hier zijn al talloze (GR5-) wandelaars verwelkomd die graag in etappeplaats Herkingen verblijven. Gastheer Jeroen heeft een speciaal GR5-pakket samengesteld. Bij het verblijf zit een heerlijk vers ontbijtje maar het is ook mogelijk om een lunchpakket bij te bestellen om de energie op peil te houden. Maar hier stoppen de culinaire ervaringen niet. Gastheer Jeroen is ook chef kok en maakt op aanvraag smaakvolle driegangendiners. Deze culinaire ervaring is ook zeer geschikt voor niet-wandelaars, dus iedereen kan genieten van de verfijnde smaken die Jeroen te bieden heeft. 

 

Eigenaar Jeroen van B&B Herkingen

Een comfortabel verblijf

Bij B&B Herkingen draait alles om comfort en genot. Nadat je de dag begint met de frisse geur van het Grevelingenmeer, staat er een stevig ontbijt op je te wachten. Laad jezelf op met een scala aan heerlijke gerechten om je dag vol energie te beginnen. Kortom, bij B&B Herkingen ben je verzekerd van een onvergetelijk verblijf, met de schoonheid van de natuur en de verfijning van goed eten binnen handbereik.

Bezoek B&B Herkingen
Slaapgedeelte van B&B herkingen