Midden in het pittoreske Melissant bevindt zich B&B 't Sant van Melis. Dit gastenverblijf biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf: een volledig uitgeruste keuken, een badkamer, een apart toilet en een knusse zit- en slaapkamer. 

Een gastvrij ontwaken op je eigen terras

Je dag begint op je eigen terras, waar je ontwaakt met een heerlijk ontbijt, met liefde bereid door de gastvrije eigenaren Cor en Anneke. Hun vriendelijkheid en gastvrijheid zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt en dat je verblijf onvergetelijk wordt. 

Buitenzijde B&B Sant van Melis

Melissant binnen handbereik

Op loopafstand vind je gezellige plekken in Melissant. Een van de beste bakkers van het eiland, een supermarkt en het gezellige dorpscafé 'De Gouden Leeuw' liggen binnen handbereik. Op dinsdag staat er zelfs een verse viskraam op het dorpsplein, zodat je kunt genieten van lokale lekkernijen. 

Verken de omgeving

B&B 't Sant van Melis is omgeven door prachtige natuurgebieden, de Grevelingen en kleurrijke tulpenvelden in het voorjaar. Het is de ideale uitvalsbasis voor jouw verkenningstocht door Goeree. Of je nu te voet wilt ronddwalen of de omgeving per fiets wilt verkennen, alles is binnen handbereik en wacht op jouw ontdekking.