Bakkerij Koese, een trots familiebedrijf met een rijke geschiedenis, vindt zijn oorsprong in 1957 toen de gepassioneerde opa Izaak Koese de allereerste bakkerij opende in het pittoreske Sommelsdijk. Sindsdien heeft het ambachtelijke vakmanschap van de familie Koese een geliefde plek veroverd in de harten van vele inwoners en bezoekers.  

 

Een winkel in Oude-Tonge

In 2012 werd een nieuwe mijlpaal bereikt toen Bakkerij Koese de deuren opende van een moderne winkel in het charmante Oude-Tonge. Het dorp werd al snel verleid door de heerlijke geuren die uit de bakkerij opstegen en de warme, gastvrije sfeer die er heerste. Een van de meest geliefde lekkernijen die Bakkerij Koese biedt, zijn de befaamde Kruukplaetjes, een unieke lekkernij uit de regio. Met hun knapperige textuur en heerlijke vulling zijn deze Flakkeese specialiteiten een waar genot voor de smaakpapillen.  

Foto van historie bakkerij Koese

Liefde en vakmanschap

Bakkerij Koese blijft trouw aan zijn ambachtelijke roots, waarbij elk brood, gebakje en lekkernij met liefde en vakmanschap wordt bereid. Haal de smaakvolste lekkernijen in de bakkerij en eet deze op een mooi plekje in of rondom Oude-Tonge op.  

Toonbank