Bakkerij Wolfert in Den Bommel belichaamt het motto: "Geniet tot de laatste kruimel." Hier wordt de ware kunst van het bakken met liefde gecreëerd en het pronkstuk is het unieke 'Ambachts Bruin' brood, zorgvuldig ontwikkeld door gepassioneerde eigenaar Jaco. Maar er wachten nog veel meer heerlijkheden om ontdekt te worden in deze bakkerij. 

Prikkel jouw smaakpapillen

Verwen je zelf met een zoete Flakkeese of Zeeuwse Bolus of probeer de specialiteit van Bakkerij Wolfert. De verrukkelijke kaaspuntjes zijn heerlijk voor bij het ontbijt, de lunch of gewoon tussendoor. Haal bij bakker Jaco lekkernijen voor een picknick tijdens een fietstocht of voor thuis. En als je er dan toch bent, vergeet dan niet de delicate bitterkoekjes en brosse eierkoeken mee te nemen voor bij de koffie. Bakkerij Wolfert biedt een scala aan heerlijke opties voor elk moment van de dag. 

Lekkernijen bij bakkerij Wolfert in Den Bommel

Een genot voor fijnproevers

Of je nu een lokale inwoner bent of een recreant die Den Bommel verkent, een bezoek aan Bakkerij Wolfert is een must voor fijnproevers. Hier ervaar je de passie en toewijding die in elk gebakken goed worden gestopt. Geniet van de gevarieerde en verrassende smaken die deze bakkerij te bieden heeft, en beleef het genot tot de laatste kruimel. Bakkerij Wolfert is de bestemming voor liefhebbers van ambachtelijk gebakken lekkernijen in Den Bommel.  

Bakkerij wolfert ambachtelijke producten