In het schilderachtige Den Bommel, aan de voet van een dijkje, bevindt zich Kippenboerderij Eibaar. Bij aankomst op het erf word je begroet door de eigenaren, Sjef en Hanneke, en de vrolijke vrije-uitloopkippen die hier een goed leven leiden. Eibaar is dé bestemming voor liefhebbers van kakelverse eitjes, elke dag weer. 

Binnen of buiten

Bij Eibaar draait alles om verse vrije-uitloopeieren, afkomstig van gelukkige kippen. Eibaar gelooft in het recht van dieren op een vrij en gelukkig leven, en dit komt tot uiting in de kwaliteit van hun eieren. De dieren krijgen het grootste deel van de dag de kans om zelf te kiezen of ze naar binnen of buiten willen. Het buitenverblijf beschikt over voldoende groen zodat de dieren met verschillende weersomstandigheden toch voldoende beschutting hebben.  

Kip van eibaar

Het motto op de boerderij

Als je eitjes haalt bij Bezoekboerderij Eibaar, kies je voor hoogwaardige vrije-uitloopeieren die heerlijk smaken. Eigenaren Sjef en Hanneke de Baar, de pluimveehouders achter Eibaar, werken met transparantie als leidraad, onder het motto ‘herkomst is meer dan een nummer’. Je kunt de kippen live bekijken, zowel binnen als buiten, en Eibaar volgen op diverse sociale media om op de hoogte te blijven van hun inzet voor gelukkige kippen en verse eieren. 

Kakelverse eitjes van de kippen van kippenboerderij Eibaar

Dagelijks verse eieren

Bij Kippenboerderij Eibaar in Den Bommel leggen de kippen bijna dagelijks verse eieren. Vooraan op het erf van de boerderij staan speciale eierautomaten waar je dagelijks verse eieren uit kan halen. Zo geniet je echt van een vers en lokaal product.

Bezoek Eibaar
Elke dag verse eieren bij Eibaar