Camping De Lage Werf, gelegen in Den Bommel op het eiland Goeree Overflakkee, biedt een landelijke ontsnapping aan de dagelijkse drukte. Deze middelgrote camping straalt rust, ruimte en gezelligheid uit, omringd door weelderig groen en een warme dorpse gastvrijheid. Hier voelt iedereen, van jong tot oud, zich meteen thuis. 

De perfecte uitvalbasis

Verscholen in het landelijke landschap van Den Bommel, onthult Camping De Lage Werf zijn charme. Dit pareltje van een camping heeft een centrale ligging en is de perfecte uitvalbasis voor verschillende uitstapjes op Goeree-Overflakkee.  

 

Kampeerveld met speeltoestellen

Faciliteiten voor het gezin

Voor gezinnen met kinderen biedt de camping moderne voorzieningen, waaronder een verwarmd sanitair gebouw, een kleine speeltuin, zandbak, trampoline en sportveldje. Buiten de camping wacht het prachtige eiland met uitstekende mogelijkheden om te fietsen en wandelen, waardoor avontuur altijd binnen handbereik is. Naast de camping ligt Landwinkel ’t Zand waar je de lekkerste verse (streek)producten haalt.  

Verwarmd sanitair gebouw bij Camping de Lage Werf

Ruime kampeerplekken en voldoende groen

De kampeerplekken van Camping de Lage Werf zijn ruim opgezet waardoor je de nodige privacy ervaart. De camping beschikt over verschillende kampeervelden. Dankzij de vele struiken, bomen en planten zit je overal in het groen. Het is dan ook niet voor niks dat deze camping al jaren achter elkaar een Zoover Award heeft mogen ontvangen. Eigenaren Twan en Miranda kunnen niet wachten om je te mogen ontvangen.  

Ruime kampeerplekken bij Camping de Lage Werf