Troella is een verrassende conceptstore gelegen aan de Voorstraat in Oude-Tonge. Treed de winkel binnen en ontdek een wereld vol fashion en lifestyle items. Of je nu op zoek bent naar een uniek sieraad, trendy sjaal of leuke tas, of dat je jezelf wilt verwennen met een nieuwe out-fit. Bij Troella shop je het.  

Een met zorg samengestelde collectie

Groene planten, grote spiegels en blank hout. De winkel ademt een botanische sfeer uit, waarin natuurlijke elementen samenkomen met vintage-industriële invloeden. Eigenaresse Ella heeft met hulp van familie een sfeervolle plek van de winkel weten te maken. En het leuke van alles? Het meeste wat je ziet is allemaal te koop. De collectie wordt door eigenaresse Ella en collega/vriendin Astrid met zorg samengesteld en regelmatig vernieuwd. Allemaal zodat jij altijd verrast blijft.  

Eigenaresse Troella

Een verborgen parel die je niet mag missen

Tijdens een wandeling door Oude-Tonge mag een bezoekje aan Conceptstore Troella zeker niet ontbreken. Van kleding tot accessoires, bij Troella vind je het allemaal. Met de haven en Restaurant Lely om de hoek, maak je er een gezellige dag van. Je vindt Troella aan de Voorstraat 12 in Oude-Tonge.

 

Woonspulletjes bij Troella