Dagstrand Grevelingen, gelegen aan het einde van de Bieningenweg in Melissant, nodigt je uit om te ontsnappen aan de drukte van de wereld. Dit rustige strand biedt een welkome afwisseling ten opzichte van de bekende stranden aan de westkant van het eiland.  

Een stukje natuurparadijs

Met weinig voorzieningen draait Dagstrand Grevelingen om de puurheid van de omgeving. Hier kun je de natuurlijke schoonheid van het eiland en de kristalheldere wateren van het Grevelingenmeer bewonderen. Het strand wordt vaak bezocht door lokale bewoners die op zoek zijn naar een rustige en vredige omgeving om te ontspannen. Het rustige water leent zich perfect om te zwemmen en te zonnebaden, terwijl je geniet van de prachtige omgeving. 

Steiger dagstrand Slikken van Flakkee

Toegang en seizoengebondenheid

Gedurende de zomervakantie, vanaf het begin van de eerste regio tot het einde van de laatste regio, kun je met de auto door de slagboom aan het begin van de weg en rechtstreeks naar het strand rijden. De rest van het jaar is dit stukje natuur alleen toegankelijk voor fietsers en wandelaars. Tijdens de rit naar het strand rij je door Slikken van Flakkee. Als je geluk hebt spot je paarden of reeën onderweg.

Camper bij dagstrand Slikken van Flakkee