In Den Bommel vind je de kringloopwinkel Gebruikt als Nieuw, waar een schattenjacht wacht op iedereen die op zoek is naar betaalbare en unieke vondsten. Deze kringloopwinkel heeft zich ontwikkeld tot een warenhuis met een indrukwekkende oppervlakte van bijna 600 vierkante meter!  

Een overvloed aan schatten

Of je nu op zoek bent naar meubels, accessoires, dvd-spelers, kleding, boeken, of bordspellen, bij Gebruikt als Nieuw is er voor elk wat wils. De winkel biedt een gevarieerde selectie van gebruikte items die eruitzien en aanvoelen als nieuw. Het is de ideale plek om verborgen schatten te ontdekken en unieke stukken te vinden die passen bij jouw stijl en budget. 

Verborgen schatten

Duurzaamheid en kansen

Kringloopwinkels zoals Gebruikt als Nieuw dragen bij aan duurzaamheid door hergebruik te stimuleren. Hier krijgen items een tweede kans en vinden ze nieuwe eigenaren. Het winkelen bij een kringloopwinkel biedt niet alleen kansen om voordelige aankopen te doen, maar ook om een positieve impact op het milieu te hebben. 

 

Tweedehands en antiek bij kringloopwinkel in Den Bommel

Een avontuur op zich

Een bezoek aan Gebruikt als Nieuw in Den Bommel is een avontuur op zich. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondsnuffelen, de kans is groot dat je hier iets bijzonders zult vinden. Ontdek de schatten die wachten in Gebruikt als Nieuw en geef gebruikte items een nieuw leven in jouw huis.

Tweedehands spulletjes