Golfbaan Catharinenburg is dé bestemming voor de golfliefhebbers onder ons. Met een uitdagende 18 holes par 72 golfbaan en een 18 holes par-3 golfbaan, wordt er voor elk niveau een onvergetelijke golfervaring aangeboden. Het uitgebreide les- en oefengebied omvat een ruime drivingrange, putting greens, een chip- en pitchveld en zelfs zand- en grasbunkers. Of je nu een ervaren golfer bent of net begint, de golfbaan is toegankelijk voor iedereen met een GVB- of EGA-handicap. 

Ontdek het eiland op een elektrische bob bike

Naast golf bieden ze ook de mogelijkheid om het eiland te verkennen op een elektrische bob bike. Deze stille cruiser haalt een maximale snelheid van 25 km/u en heeft een bereik van 60 km. Geniet van de prachtige natuur van Goeree Overflakkee en ontdek het eiland op een unieke manier. Bij de golfbaan voorzien ze je graag van tips en routes, zodat je het meeste uit je dag kunt halen. 

Luchtfoto van de Slikken van Flakkee

Golfen in een historische polder

De polder waarin Golfbaan Catharinenburg zich bevindt, genaamd 'Roxenisse', ontstond rond 1480 als een uitbreiding van de 'Dirksland' polder, die al in 1416 werd ingedijkt. Deze historische omgeving voegt een extra dimensie toe aan je golfervaring. Dankzij de landelijke ligging ervaar je tijdens het golfen ontzettend veel rust.  

Bezoek de golfbaan
Golfkarretje op Golfbaan

Blijf lekker slapen

In een vrijstaande woonboerderij aan de golfbaan gelegen is B&B Catharinenburg gevestigd. Naast een golfbaan voor de deur biedt deze B&B je wellness, massages en de mogelijkheid van het stallen van je eigen paard. 

Binnenzijde kamer B&B Catherinenburg