Haal die zeilboot van stal, laat je kajak te water of maak een sprong in het diepe. Met meer dan 2400 passanten per jaar kun je stellen dat jachthaven Oude-Tonge een geliefde bestemming is. Het is een ware hotspot voor waterliefhebbers.  

Het clubhuis

Dat het een ware hotspot is voor waterliefhebbers is geen verrassing. Het clubhuis met zijn diverse faciliteiten is een plek waar je graag vertoeft. Vanaf hier heb je goed uitzicht over de haven. Op slechts een steenworp afstand vind je een winkelcentrum. En vergeet de vrijdagmarkt niet, die de haven transformeert vol kleur en geur.  

Uitzicht haven Oude-Tonge

Een toevluchtoord voor pleziervaarders

Met maar liefst 110 ligplaatsen behoort deze jachthaven tot de best uitgeruste verenigingshavens aan het Volkerak. Opgericht in 1976 door enthousiaste inwoners en gepassioneerde watersporters, heeft de haven een rijke geschiedenis. Vroeger was het een drukke haven voor de beroepsvaart, maar tegenwoordig wordt het voornamelijk gebruikt door pleziervaarders die hier hun toevlucht zoeken. 

Bootjes in de haven van Oude-Tonge

Een perfecte uitvalbasis voor watersportavonturen

De centrale ligging van de haven, op het grenspunt tussen zoet en zout water, maakt het een perfect vertrekpunt om Zeeland en Brabant te verkennen of het zuidelijke deel van Zuid-Holland te ontdekken. Of je nu op avontuur wilt gaan op de prachtige Zeeuwse wateren of de schilderachtige waterwegen van Zuid-Holland wilt verkennen, deze haven biedt de ideale uitvalsbasis voor jouw watersportavonturen. Ook is deze plek de perfecte uitvalbasis voor de hobby- en sportvisser. 

bootjes in haven