Gelegen aan de schilderachtige haven van Oude-Tonge, is Hotel & Restaurant Lely de ideale uitvalbasis. Bij dit familiebedrijf staat persoonlijke aandacht gecombineerd met smaak, comfort en gastvrijheid centraal. 

 

Seizoensgebonden ingrediënten van lokale ondernemers

Binnen in het hotel word je verwelkomd door een interieur dat een vleugje urban, industrieel en romantiek ademt. Lederen stoelen, stalen poten en houten tafels creëren een unieke sfeer waarbij tot in de kleinste details is nagedacht. Neem plaats voor een heerlijk ontbijt, smaakvolle lunch of verrassend diner. In het restaurant wordt zoveel mogelijk gekookt met seizoensgebonden ingrediënten van lokale ondernemers. 

Vrouw aan het ontbijt met Lely

Op verkenning in de omgeving

Wil je de omgeving verkennen? Rijd langs eeuwenoude dijken, bewonder molens en laat je betoveren door de pittoreske dorpjes die als ansichtkaarten tot leven komen. Het personeel van Hotel Restaurant Lely staat voor je klaar om de beste routes met je te delen. 

Wieken van de molen de Korenbloem Oude-Tonge

Een ontspannen overnachting

Na een dag vol nieuwe herinneringen, vind je rust in het comfortabele bed. Wikkel jezelf in een zachte donsdeken waar je heerlijk onder kunt wegdromen. Ontwaak de volgende ochtend met een ambachtelijk ontbijt met versgebakken broodjes van de lokale bakker. Je begint gegarandeerd met nieuwe energie en een glimlach op je gezicht.  

 

Hotelkamer Hotel Lely