WSV Het Bommelse Gors, gelegen aan het idyllische Haringvliet, biedt een unieke combinatie van watersport en natuur. Deze jachthaven in Den Bommel is de perfecte bestemming voor liefhebbers van zowel het varen als het observeren van de natuurlijke omgeving. 

Een natuurlijke haven

Het Haringvliet staat bekend om zijn overvloedige biodiversiteit en WSV Het Bommelse Gors is geen uitzondering. Hier kun je verwachten dat lepelaars, ganzen en zelfs nieuwsgierige koeien zich op slechts enkele meters afstand van je boot bevinden terwijl ze hun kostje bij elkaar scharrelen. Het is een harmonieus samengaan van de natuurlijke wereld en de watersportactiviteiten. 

Jachthaven aan t Haringvliet

Faciliteiten voor watersportliefhebbers

De jachthaven biedt uitstekende faciliteiten voor watersportliefhebbers, waaronder ligplaatsen voor diverse typen boten en jachten. Of je nu een zeiler, visser, of gewoon een liefhebber van het water bent, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag op het Haringvliet. In het frisse water van het Haringvliet zwemmen diverse vissoorten en daarom is Jachthaven WSV Het Bommelse Gors de perfecte uitvalbasis voor een vistripje.  

WSV het Bommelse Gors aan het Haringvliet in Den Bommel

Verken de omgeving

Naast de prachtige omliggende natuur heeft Den Bommel ook een authentiek stadscentrum. Wandel over het dijkje en bewonder de oude gevels van de nostalgische panden. WSV Het Bommelse Gors vormt de perfecte uitvalsbasis voor avonturen zowel op het land als op het water.  

Zeilliefhebbers opgelet! Ben je al eens bij de jachthaven WSV het Bommelse Gors geweest?