Verscholen in het schilderachtige landschap tussen Melissant en Herkingen ligt Kaasboerderij Mulder. Deze familie, bestaande uit Sjaak, Tonny, Stefan en Bianca, omarmt hier al meer dan 45 jaar een ambachtelijke traditie: het maken van kaas van de melk van hun eigen koeien. Hun passie voor zowel de koeien als het kaasmaken staat centraal in alles wat ze doen. 

Welzijn van de koeien als prioriteit

Bij Kaasboerderij Mulder draait alles om het welzijn van de koeien. Met zorgvuldige voeding en het creëren van een comfortabele leefomgeving wordt niet alleen de kwaliteit van de melk, maar ook die van de kaas gewaarborgd. Innovatieve technologieën, waaronder zonnepanelen en mono-vergisting om gas te winnen uit de mest van de koeien, dragen bij aan deze duurzame visie. 

Kaas met logo kaasboerderij Mulder

Ontdek het geheim van ambachtelijke kaas

Stap binnen in de kaaswinkel van Kaasboerderij Mulder en ontrafel het geheim achter hun goudgele meesterwerk. Op vrijdag en zaterdag verwelkomt Tonny je graag om je te verleiden met een scala aan verrukkelijke kaasspecialiteiten. Hier proef je niet alleen de kaas, maar ook de liefde en toewijding die in elk stukje ambachtelijke kaas van Mulder zit. Je vindt de kaaswinkel en de boerderij aan de Schenkeldijk 1 in Melissant.

Omdraaien van de kazen