Stap binnen in de smaakvolle wereld van Landwinkel 't Zand in Den Bommel, waar lokale producten verkrijgbaar zijn en duurzaamheid een belangrijke kenwaarde is. Hier vind je een scala aan verse streekproducten, liefdevol geteeld zonder kunstmatige toevoegingen. In deze landelijke omgeving kun je niet alleen winkelen, maar ook het pure karakter van producten ervaren, rechtstreeks verbouwd op eigen land.

Een overvloed aan streekproducten

Bij Landwinkel 't Zand kun je trotsheid proeven in elk product dat verbouwd wordt op hun eigen land of in hun tunnelkassen. Of je nu op zoek bent naar een passend cadeautje of wilt genieten van heerlijke Flakkeese streekproducten, hier vind je het allemaal. De aardbeien, pruimen en bloemkolen worden in het seizoen dagelijks geplukt waardoor je altijd geniet van verse producten. 

Vers fruit bij Landwinkel 't Zand in Den Bommel

Een pauze vol met lekkers

Ben jij heerlijk aan het fietsen en toe aan een prettige pauze? Van maart tot en met oktober kun je hier genieten van softijsjes, milkshakes, kopjes koffie, thee, vruchtensap en smoothies. Ontspan op de veranda bij de winkel of maak gebruik van de picknickbanken buiten. Een bezoek aan 't Zand is niet alleen winkelen, maar ook genieten van de omgeving. Zelfs aan de allerkleinste is gedacht met de boerderijdieren die rondlopen en de speeltuin op het erf.  

Boerderijdieren lopen vrij rond bij landwinkel 't Zand

Koop lokaal en duurzaam

Bij Landwinkel 't Zand koop je lokaal en duurzaam. Hier vind je verse streekproducten, duurzaam geteeld en vrij van e-nummers. Het bijzondere is dat deze producten zo veel mogelijk afkomstig zijn van het eigen land, waardoor je niet alleen geniet van smaakvolle lekkernijen, maar ook de connectie met de bron van de producten ervaart. Eigenaresse Corina vertelt je graag meer over de vers geteelde producten.

Onbespoten groente. Duurzaam en lekker!