Midden in de natuurlijke omgeving van Herkingen ligt Park Zeedijk, een luxe vakantiepark dat naadloos overgaat in het aangrenzende natuurgebied. Op dit vakantiepark ervaar je de rust van de omliggende omgeving en hoef je alleen maar je wandelschoenen aan te trekken om de Slikken van Flakkee te verkennen. Dit bijna 1500 hectare grote natuurgebied herbergt zeldzame planten en bloemen en biedt een thuis aan kuddes Heckrunderen en Fjordenpaarden die rustig langs de wandelpaden grazen.  

Een oase van natuur en comfort

Park Zeedijk is een plek waar je geniet van de natuur vanuit je eigen vakantiehuis. Park Zeedijk grenst aan het kleinschalige natuurgebied De Oude Dee en ligt op een steenworp afstand van de Grevelingen. De Oude Dee is een paradijs voor vogelliefhebbers, met tal van bijzondere soorten om te bewonderen. En vergeet de 'Beestenboel van Verweij' niet, waar Charolais koeien dagelijks langs de woningen grazen. Het natuurgebied loopt naadloos over in Park Zeedijk, waar 77 luxe recreatiewoningen zijn gebouwd op ruime kavels eigen grond. Hier kun je ontspannen, de frisse zilte lucht inademen en de vele natuurgebieden verkennen. Kortom, een heerlijke plek om te recreëren in een prachtige omgeving. 

Uitzicht vanaf Park Zeedijk op natuurgebied de Oude Dee met koeien, water en vogels

Binnen geïnspireerd op buiten

Park Zeedijk biedt de perfecte mix van comfort en natuurlijke pracht voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Voor de bouw van de vakantiewoningen is gebruik gemaakt van duurzame materialen en op veel huisjes liggen zonnepanelen waar een airco en verwarming op aangesloten kan worden. In de tuinen van de woningen zit je midden in het groen. Elk huisje is voorzien van een openhaard waardoor in de koudere maanden genoten kan worden van een knus verblijf.

Neem contact op met Park Zeedijk
Binnenzijde woonkamer vakantiewoning Park Zeedijk