In het pittoreske Ooltgensplaat vind je Proeverij 13, dé plek om te genieten van home-made maaltijden. Trakteer jezelf op een heerlijke pasta Bolognese of een smaakvolle maaltijdsalade. De deuren staan in het seizoen op donderdag en vrijdag wijd open, klaar om je te verwelkomen in een gezellige sfeer. Vanaf oktober kun je er op vrijdag terrecht. Met regelmaat is het op zaterdagavond mogelijk te reserveren voor een 3 of 4 gangen menu in Proeverij13.

Overnachten in stijl

Wil je de avond nog wat langer laten duren? Blijf dan overnachten in de sfeervolle B&B-kamer op de bovenverdieping van Proeverij 13. Deze ruime kamer is uitgerust met twee comfortabele eenpersoonsbedden, een gezellige zithoek en een privé badkamer. In de kamer is de historie van het pand nog goed voelbaar. Gerard en Heleen hebben de ruimte ingericht met allerlei toffe vintage- en retrovondsten.  

B&B Proeverij 13 binnenzijde kamer

Ontdek ByGys Vintagehunters

Bij Proeverij 13 gaat het niet alleen om culinaire verwennerij, maar ook om het ontdekken van unieke schatten. Het pand herbergt namelijk ook een schuur vol vintage schatten onder de naam ByGys Vintagehunters, een paradijs voor liefhebbers van brocante en vintage items. Maak een afspraak en bewonder de items die Gijs heeft verzameld tijdens zijn speurtochten op markten, in kringloopwinkels en bij particulieren.  

Bezoek Proverij 13
Wand met meubels Proeverij 13