Stadscafé Goeree heet je welkom om de zomermaanden te ontdekken op hun gezellige terras aan de haven van Goedereede. Bestel een kopje koffie en vers taartje en geniet van het uitzicht op de haven. Maar zelfs als het buiten koud is, kun je binnen vertoeven in het bruine café. Neem plaats aan de bar of een van de gezellig tafeltjes. Of daag je vrienden uit tijdens een potje biljarten.  

Ontspanning aan de haven

Onderbreek je fietstocht en plof neer op het terras. Hier kun je genieten van lange, warme zomeravonden in het hart van het stadscentrum, met de rustgevende ambiance van de haven als achtergronddecor. De vriendelijke gastheer en -vrouw verwelkomen je van woensdag tot en met zondag met een verfrissend speciaal biertje of natuurlijk een stroperig glaasje ‘Goereese’ port.  

Eigenaren Stafscafé Goedereede

Een traditioneel bruin café

Je ziet te steeds minder vaak maar Stadscafé Goeree is een echt traditioneel bruin café. Met een bar in het midden van het café, bitterballen op de kaart en verschillende bieren van de tap, is dit een gezellige plek om af te spreken met vrienden.  

Stadscafe Goeree met terras aan de haven