Plof neer op één van de fijne plekjes in Theetuin de Bongerd in Herkingen en geniet van een heerlijk kopje koffie gezet van versgemalen bonen of kies voor een verfrissend frisje, wijntje of biertje. Struin lekker rond en neem de geuren en kleuren van de tuin in je op. In de tuin staan diverse fruitbomen waar je zelf ook wat lekkers voor onderweg uit mag plukken.  

In 2008 opnieuw geopend

Matie vertelt dat de vorige bewoners Ton en Olga jarenlang een theetuin hadden. Olga was keramist en stelde haar werk beschikbaar in de tuin voor bezoekers. In eerste instantie was het niet Matie’s plan om door te gaan met de theetuin maar omdat er met regelmaat wandelaar en fietsers voorbijkwamen en naar een kopje koffie en thee vroegen, besloot zij in 2008 opnieuw de tuin te openen voor bezoekers.  

Plekje tussen fruitbomen bij theetuin de bongerd

Eindeloze theekeuze in een natuurlijke oase

Zonder thee geen theetuin. Bij theetuin de Bongerd heb je keuze uit meer dan 100 verschillende melanges van zwarte, groene, witte, rooibos, fruit, kruiden- en bloementhee. Kies jouw favoriete smaak uit het ruime assortiment met bekende en avontuurlijke theesmaken. Of heb je meer behoefte aan een verse kruidenthee? Dan is er ook verse muntthee met honing verkrijgbaar. Plan nog een extra verwenmoment in met een taartje of lekkere plak cake.  

 

Binnenzijde theetuin de Bongerd

Een plek om te onthaasten

Theetuin de Bongerd is de ultieme bestemming om te onthaasten, het hele jaar door. Je bent van harte welkom om neer te ploffen op een van de vele zitjes en je mag zolang blijven als je wilt! Het terras en paviljoen zijn geopend op vrijdag, zaterdag en zondag, van 10.00 tot 19.00 uur. Laat jezelf verwennen in Theetuin de Bongerd en geniet van de perfecte balans tussen natuur en genot.

Bezoek de theetuin de Bongerd
Vrouw loopt door de tuin van theetuin de Bongerd