Van Land Naar Pan is een biologische cateraar in Oude-Tonge waar creativiteit en duurzaamheid samenkomen op jouw bord. Ontmoet Denise, de gepassioneerde eigenaresse die culinaire kunst tot leven brengt met passie. Zij gelooft dat voedsel een verhaal vertelt. Het is een verhaal van verbinding met de natuur, van waardering voor lokale bronnen en van het bewustzijn van de impact die we kunnen hebben. 

Pure en eerlijke ingrediënten

Bij Van Land Naar Pan is duurzaamheid de drijvende kracht achter elk gerecht dat gecreëerd wordt. Hier worden de krachten van biologische, lokale en zelf geproduceerde ingrediënten omarmt, waardoor smaken tot leven komen met natuurlijke kracht. Geen onnatuurlijke smaakmakers, alleen pure en eerlijke ingrediënten die met liefde worden bereid. 

Eigenaresse met Koe

Unieke evenementen

Stap binnen in de belevenistuin en moestuin, waar gedurende het jaar verschillende evenementen worden georganiseerd die je zintuigen prikkelen. Laat je verrassen tijdens high-wines, pluk-proeverijen en kruidendiners. Elk evenement heeft een uniek thema waarbij bewustwording centraal staat. Ze bieden een podium aan lokale organisaties, producten en producenten, waardoor ze samen een positieve impact creëren. 

Beleeftuin