Bij restaurant Zoet of Zout diner je met uitzicht op het Haringvliet. Door de ramen van vloer tot plafond en de glazen windschermen geniet je zowel binnen als buiten van zicht op het water. Het gebouw heeft aan de buitenkant een industriële uitstraling en valt direct op door de oceaanblauwe gevel. Er is veel gebruik gemaakt van hout en aardetinten in het interieur voor een huiselijk gevoel.
Een uitgebreid menu met heerlijke gerechten
Bij Zoet of Zout ben je van harte welkom voor vers gebak met koffie, een uitgebreide lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner. Op de kaart staan diverse vegetarische opties maar ook voor iedereen die liever een visje of stukje vlees eet, valt er genoeg te kiezen. Kies voor de Kip Tikka Masala, een spies met geroosterde kip, krokant saffraanrijst en naanbrood. Of ga voor de in de oven gegaarde zeebaars met Annatto zaadjes en een salsa van tomaat, lente-ui en knoflook.
Ontdek de gerechtjes op de aardbeienkaart
Maar ook aan de zoetekauw is gedacht. Restaurant Zoet of Zout beschikt in de zomermaanden over een aardbeienkaart met allemaal kleine gerechtjes met, zoals je waarschijnlijk al dacht, aardbeien. Hoe klinkt de aardbeien mojito met sorbetijs van aardbeien en limoenlimonade van limoen en munt? Mocht je geen zin hebben in een uitgebreide maaltijd zijn er ook genoeg borrelgerechten om te delen of verse gebakjes van de patisserie. Kortom, waar je ook zin in hebt, bij Zoet of Zout zit je altijd goed.